O meni

Pozdravljeni, moje ime je Anja.

Ob jogi sem ponovno začela dihati in odkrivati globlje plasti sebe, ki so bile pozabljene.

Sem certificirana učiteljica Hatha joge (RJU 200), ki pa se je zelo kmalu zaljubila v Vinyasa jogo. Sem tudi univerzitetna diplomirana profesorica športne vzgoje, trener fitnesa 3. stopnje in učiteljica plavanja.

Kljub temu, da sem učiteljica, bom vedno tudi učenka. Vsako leto se udeležujem različnih delavnic, dogodkov, joga retreatov itd. da širim svoje znanje in postajam boljša učiteljica.

Prakso joge želim deliti z vsemi, ki mi (si) bodo dali to možnost.

Zakaj Asteya

Asteya ima zame izjemno globok, dragocen pomen in se z njo lahko zelo povežem. Na kratko v prevodu iz  sanskrta pomeni – »ne krasti; ne jemati, kar ni tvoje; ne prikrajšati se«. Ima pa širši pomen, kot samo ne-prilaščanje materialnih dobrin.

Izhaja iz potrebe po imeti – materialno moč in pa tudi moč po (ob)vladanju. Želja, potreba, hrepenenje po nečem večinoma izhaja iz nezadovoljstva v nas samih, pomanjkanje nečesa se pojavi takrat kadar zaznamo, da to, kar smo in kar imamo, ni dovolj.

Tega je v današnjih časih vedno več – obremenjevanje s svojim zunanjim izgledom, nezadovoljstvo s svojim položajem v družbi, nezadovoljstvo s svojim imetjem oziroma večna želja po tistem, kar imajo drugi, občutek nemoči in šibkosti na različnih področjih …

Testimonials

"Na začetku sem ti že povedala, da grem domov 10 cm večja in 10 kg lažja. Prvič sem bila v šoku, ker nisem pričakovala takega odziva misli in telesa. Tvoj način vodenja, govora, pristopa je točno to, kar rabim. Mirno, suvereno. Podkrepljeno z znanjem. Vendar mi je všeč tvoja čista energija, ki jo močno oddajaš."

Dora

"Nekaj najlepšega mi je, da ko odhajam od joge sem sproščena, umirjena, pozabim na vse "probleme" in komaj čakam naslednjo vadbo. Itaq vedno prehitro mine! Kot si napisala, da širiš pozitivno energijo, pomirjenost s samim seboj, ljubezen do sebe in drugih ipd. Občutim! In mislim, da nisem edina! Tako da kar tako naprej!"

Urška

"Vesela sem, da sem začela obiskovati tvoj tečaj joge. Zaradi joge so postali večeri zanimivi, razgibani, pomirjajoči in polni dobrih vibracij. Z vadbami in pozitivno energijo daš vsakemu posamezniku v pravi meri tisto, kar rabi. Po vsakem obisku se počutim prerojena."

Mateja

Cenik - Joga v skupini

ASTEYA YOGA STUDIO

4-kratni obisk = 36 €
(porabiti v 4 tednih od nakupa)
*1-kratni obisk = 12 €

JOGA ZA NOSEČNICE

4-kratni obisk = 40 €
(porabiti v 4 tednih od nakupa)
*1-kratni obisk = 12 €

Individualna joga

1-kratni termin (60 min), 1 oseba = 35 €
1-kratni termin (60 min), 2 osebi skupaj = 40 €
1-kratni termin (75 min), zasebna skupina (od 3 do 6 oseb) = 50 €
*Sprotno plačilo z gotovino ali plačilo konec meseca z nakazilom prek TRR.