Pravljična joga za otroke s Tjašo

Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Pravljična joga za otroke s Tjašo

€10
Pravljična joga za otroke s Tjašo
Pridite in skupaj bomo raziskovali svet joge, se igrali, sproščali ter se učili, kako graditi pozitiven odnos do svojega telesa in okolice. Joga je odličen način za odkrivanje notranjih potencialov vaših otrok in obogatitev njihovega življenja s pozitivnimi izkušnjami.
Ne zamudite te priložnosti za zabavo, učenje in rast vaših otrok.
Tjaša je učiteljica joge za otroke, ki jo navdušuje gibanje in poučevanje najmlajših. Vse se je začelo z učenjem smučanja, kar počne že skoraj deset let. Njen pristop k jogi za otroke je poseben, saj združuje igro, sprostitev in učenje.
Poleg tega je Tjaša tudi študentka psihologije in socialne pedagogike, kar ji omogoča razumevanje otroškega uma in kako jim pomagati razvijati pomembne življenjske veščine.
Joga za otroke ima številne koristi, ki pozitivno vplivajo na njihov telesni, čustveni in duševni razvoj.
Nekatere pomembne koristi joge za otroke vključujejo:
  • Fizična aktivnost: Joga vključuje različne telesne položaje in asane, ki spodbujajo moč, gibljivost, ravnotežje in vzdržljivost. To pomaga pri razvoju zdravega telesa.
  • Sprostitev in obvladovanje stresa: Otroci se učijo tehnik sprostitve, vključno z dihalnimi vajami in meditacijo, ki jim pomagajo obvladovati stres, anksioznost in napetost.
  • Spodbujanje samozavesti in samospoštovanja: Ko otroci uspešno izvajajo različne jogijske vaje, se njihova samozavest krepi. Občutek dosežka in pozitivno razmerje s svojim telesom sta zelo pomembna.
  • Učenje vrednot: Joga vključuje učenje vrednot, kot so hvaležnost, strpnost, spoštovanje in sočutje. Otroci se učijo ceniti sebe in druge ter razvijajo boljši odnos do sveta okoli sebe.
Celostno gledano, joga za otroke ponuja številne prednosti, ki lahko pomagajo pri njihovem celostnem razvoju in jim omogočijo boljše obvladovanje življenjskih izzivov.
Ura bo namenjena otrokom od 4. – 6. leta starosti.
Število mest je omejeno. Cena: 10€/otroka
Za več informacij in prijave pišite na info@asteya.si
€10

EVENT DETAILS

Date: 11 novembra, 2023 @ 10:00 dop - 11:00 dop
Time: 10:00 dop - 11:00 dop
Venue: asteya studio
Address: Miklavčeva ulica 7
Organizer Name: Anja Kaloh
Phone: +386 40 586 072