Asteya yoga retreat zima 2022- Pohorje Village Resort

Loading dogodki
 • Ta dogodek je minil.

Asteya yoga retreat zima 2022- Pohorje Village Resort

€279

Pozdravljen_a.

Si lahko predstavljaš zimsko idilo na Pohorju? Kaj pa, če tej dodaš še skrbno pripravljen, bogat program, ki podpira telo in dušo. Program, ki vključuje prakso joge, zvočno meditacijo, energijsko transmisijo, …  hkrati pa ob tem dovolj prostega časa, ki ga lahko izkoristiš za sprehod, savno, smučanje ali masažo. 

Vabim te, da se nam pridružiš na 3 – dnevnem Asteya yoga retreatu – zima 2022 na prekrasni lokaciji Pohorje Village Wellness and Spa Resortu v terminu od 4. februarja do 6. februarja 2022.

Podari si nekaj dni samo zase, usmeri pozornost k svoji duši, v svoje srce da se ponovno povežeš sam_a s seboj.

Prihod in začetek v petek popoldan po 14h, odhod in zaključek v nedeljo/ponedeljek po 12:30h.

PROGRAM NA KRATKO

Petek:

 • Prihod/Check in po 14:00h (namestitev)
 • Prosto (sprehod v naravi, kopanje, …)
 • 18:00h večerja
 • 19:15h Slow flow praksa z Anjo 45′
 • 20:15h Zvočna meditacija z Živo

Sobota:

 • 7:00 Jutranji yoga flow 40′
 • 8:00-9:00 Zajtrk
 • 10:00h Smernice iz jedra s Karimom
 • Prosto (predlog: pohod do Mariborske koče, pohod na Areh, počitek, kopanje, smučanje, sankanje… )
 • 17:00 Anahata flow z Anjo 45′
 • 18:00 večerja
 • 20:00 Energijska transmisija z Jašo

Nedelja:

 • 7:00 Jutranji yoga flow 40′
 • 8:00-9:00 Zajtrk
 • Odhod/Check out iz apartmajev in sob do 11:00h
 • 11:00h Asteya flow in pranajama z Anjo 90′

Dopuščam manjše časovne in vsebinske spremembe, prilagoditve v programu.

ORGANIZACIJA RETREATA IN PRAKSA JOGE – Anja (Asteya yoga)

Skrbno izbran in še bogatejši program retreata bo potekal v čudovitem večnamenskem prostoru s prekrasnim razgledom. Praksa joge bo izvedena tako, da bo primerna za vse, tiste z več, manj pa tudi za tiste brez izkušenj s prakso joge.

V petek bomo skupaj odprli vrata v naš vikend s Slow flow prakso, čemur bo sledila Zvočna meditacija  z Živo.

V soboto dopoldan nas bo na delavnici vodil Karim, zvečer, po večerji pa se bomo prepustili Energijski transmisiji z Jašo.

V nedeljo bomo retreat zaključili z Asteya flow prakso in pranajamo. Za vse, ki  se radi zbujate zgodaj bo v soboto in nedeljo na voljo tudi Jutranji joga flow pred zajtrkom.

Tokrat ponujam tudi dodatno opcijo – možnost podaljšanja za 1 dan. Dodaten dan bi vključeval še krajšo delavnico “Več kot asana”, Joga Nidro in restorativno (obnovitveno) prakso joge.

O meni

Ob jogi sem ponovno začela dihati in odkrivati globlje plasti sebe, ki so bile pozabljene. Sem certificirana učiteljica Hatha joge (RJU 200), ki pa se je zelo kmalu zaljubila v Vinyasa jogo. Po izobrazbi sem univerzitetna diplomirana profesorica športne vzgoje. Kljub temu, da sem učiteljica, bom vedno tudi učenka. Vsako leto se udeležujem različnih delavnic, dogodkov, joga retreatov itd. da širim svoje znanje in postajam boljša učiteljica. V poletju 2021 sem zaključila tudi tečaj za učiteljico joge za nosečnice in mamice po porodu. Prakso joge želim deliti z vsemi, ki mi (si) bodo dali to možnost.  Praksa, ki jo izvajam je »flow« praksa joge s poudarkom na zavedanju in čutenju. Šele ko ozavestimo občutke in se zavemo prisotnosti morebitnih fizičnih, mentalnih, čustvenih napetosti, jih lahko sprostimo. S praksami, ki jih ustvarjam želim dvigniti svoje zavedanje, prebuditi čutenje sebe na vseh ravneh, se spomniti na prisotnost v trenutku in občutiti naravno mirnost, tišino v sebi. Vse to želim skozi prakso prenašati tudi na udeležence. Način in vsebina vodenja praks združuje moje do danes pridobljeno znanje in izkušnje. Praksa je primerna za začetnike in tudi tiste, ki ste se z vadbo joge že srečali. Na vadbi bomo prebudili telo in odprli energijske centre. Srečali se bomo tudi s pranajamo in meditacijo.

ENERGIJSKA TRANSMISIJA – Jaša Bombač (Kvantno življenje)

“Jaša je intuitivna mentorica in energijska terapevtka, ki se čuti poklicano za to, da drugim v procesu prebujanja svoje duše pomaga ozaveščati psihične blokade, ki jih sidrajo v nižjo vibracijo in aktivirati v sebi višje vibracije, ki jih sidrajo v višjo dimenzijo zavesti. Ukvarja se z energijsko psihologijo, ki človeka obravnava kot energijsko bitje in pristopa k njegovi notranji integraciji na celosten in praktičen način.

Energijske transmisije so eno izmed Jašinih glavnih praktičnih orodij, ki jih uporablja v svojem mentorskem in terapevtskem procesu. V procesu energijske transmisije prihaja do prenosa višjih frekvenc, ki v posamezniku sprožijo čiščenje energijskih blokad, prebujanje višje zavesti in aktivacijo njegovih dušnih potencialov. Proces vodi in uravnava višji jaz posameznika, s katerim se Jaša poveže telepatsko, zato vsak posameznik prejme kapaciteto energije, ki jo je v tistem trenutku sposoben sprejeti, energija pa podpre tisto, kar v tistem trenutku posameznik najbolj potrebuje. Energijska transmisija se izvaja po določenem protokolu, kar omogoči posamezniku, da energije karseda dobro sprejme in integrira ter je v največji meri podprt s strani višjih frekvenc.

Skupinska energijska transmisija traja med 60 – 90 minut in običajno poteka v ležečem položaju in je namenjena vsem, ki se želijo sprostiti, obnoviti ter dvigniti svojo vibracijo. Za udeležbo skupinske energijske transmisije potrebuješ le podlogo za ležanje, vzglavnik in odejo ter stekleničko z vodo. Priporočljiva pa so tudi udobna oblačila v svetli barvi in iz naravnih materialov.”

SMERNICE IZ JEDRA – Karim Al Saleh (Movement by Karim)

Vsi imamo možnost, da pozitivno spremenimo svoje življenje. Način, kako osmišljamo, izražamo in obvladujemo svoj dih, gib in um, postane naša resnica.  Zato se moramo vsak dan vračati k sebi: da je naš dih umirjen, gib učinkovit in um v ravnotežju. Ko skozi izboljšanje učinkovitosti gibanja dojamemo temeljna načela zavestne navzočnosti, torej kako biti opazovalec in vodja lastnega notranjega dogajanja, boste imeli na razpolago najmočnejše transformacijsko orodje za življenje.

Svoje življenje sem posvetil raziskovanju gibanja in danes želim svoja spoznanja deliti z vami, pri tem pa se od vas tudi učiti. Moja filozofija je, da gibanje ne rabi biti naporno, da je lahko učinkovito. Mora pa biti premišljeno, usklajeno in igrivo. Predvsem pa mora sodelovati z umom in dihom. Moj pristop do učenja gibanja sem osnoval na način, da na vsakem srečanju zvišujete zavedanje, kontrolo in izražanje svojega telesaSlednjega se začnete boljše zavedati, ko učinkovito izboljšujete vertikalno povezanost med  umom in telesom.

Zavedanje in obvladovanje vodita v lahkotno izražanje, kjer lahko pridobljeno znanje poljubno uporabite pri realizaciji svojih življenjskih ciljev, drugačni komunikaciji v odnosih, športnem udejstvovanju in vsakodnevnem gibanju. Želja je povezati gibanje centra telesa s periferijo, odpraviti čutno-gibalno amnezijo ter sprostiti kronično zakrčene mišice, ki vam povzročajo gibalne omejitve. Tako bo gibanje postajalo čedalje bolj lahkotno, učinkovito in vaši cilji lažje dostopni.

Kdo sem?

Sem učitelj AEQ metode 2 ,AEQ dihanja 1, Joge, Naprednega gibanja (FRCms, Movement) in praktikant Manualno-gibalne terapije ter kitajske Tui-na masaže. Strankam pomagam pri izboljšanju zdravja, počutja, osebne rasti in fizične pripravljenosti. Pomagam odpraviti vzroke kroničnih bolečin ter gibalnih omejitev. Učim gibalne vzorce, ki pomagajo pri izboljšanju vertikalne integracije telesa in uma. Predajam znanje o gibanju in športu, pripravljam profesionalne ter rekreativne športnike. Na varnejši in učinkovitejši način pomagam pri doseganju ciljev in boljših rezultatov. Z ljudmi, ki se želijo boljše in učinkoviteje gibati, se srečujem na rednih tečajih, na delavnicah, individualnih srečanjih in v online programih.

ZVOČNA MEDITACIJA – Živa Leskovšek (Vivine life)

Kaj je zvočna sprostitev in kaj tam počnemo?

Vaša naloga bo ležati v udobnem položaju z zaprtimi očmi, med tem, ko boste poslušali instrumente, kot so kristalne, tibetanske posode, gong in druge instrumente, ki vas bodo popeljali do globoke sprostitve.

Ti instrumenti proizvajajo vibracije, ki celico spodbudijo, da ujame nazaj svoj ritem.

Vsak organ ima svojo frekvenco, vsaka celica vibrira drugače, v svojem ritmu in če je izven ritma, je celica poškodovana. S pomočjo vibracij instrumentov, kot je gong, tibetanske in kristalne posode, pa se celica sinhronizira z vibracijami instrumentov in preide nazaj v svoj ritem oziroma frekvenco.

Pozitivni učinki:

V vašem telesu pa se bo poleg zgoraj navedenega začel odvijati tudi proces razstrupljanja, ustvarila se bo boljša povezava z vašim resničnim jazom, zvišala se vam bo osebna vibracija, sprostitev čustev in olajšanje le teh, boljša koncentracija, senzitivnost in uporaba intuicije.

Zakaj se pridružiti Živi?

Saj je certificirana učiteljica joge in se zadnje 7 let že aktivno izobražuje o zdravljenju z zvokom. V tem času je izvedla že več kot 100 skupinskih zvočnih meditacij po celi Sloveniji.

Njej pristop je celosten, a preprost in pristen. Zvočne meditacije izvaja intuitivno. Nič ni v naprej planirano, le namen. Na začetku meditacije se poveže s sabo in višjimi silami, katerim odpre svoje kanale, skozi katere je vodena. Zato je vsaka njena zvočna meditacija edinstvena in prilagojena energijam ter potrebam skupine.

NASTANITEV IN HRANA

V času retreata bomo bivali v čudovitih in izjemno lepih, udobnih sobah  Pohorje Village Wellness and Spa Resorta.

V sklopu resorta je tudi restavracija, kjer bo poskrbljeno za kvalitetne in okusne vegetarijanske in veganske obroke (zajtrk in večerjo). Lažja in hrana predvsem rastlinskega izvora bo blagodejno, čistilno in razbremenilno vplivala na fizično telo in celostno počutje.

PRIJAVE

Prijave zbiram do zapolnitve mest. Število mest je omejeno.

Prijave do 16. januarja 2022:

Cena celotnega paketa na osebo glede na nastanitev:

 • 279,00 €/osebo za nastanitev v nadstandardni dvoposteljni sobi***
 • 319,00 €/osebo za nastanitev v nadstandardni enoposteljni sobi***

Prijave po 16. januarju 2022:

Cena celotnega paketa na osebo glede na nastanitev:

 • 299,00 €/osebo za nastanitev v nadstandardni dvoposteljni sobi***
 • 339,00 €/osebo za nastanitev v nadstandardni enoposteljni sobi***

*Večje skupine me prosim kontaktirajte.

**Obstaja možnost podaljšanja za 1 dan v okviru Asteya yoga retreata. Zainteresirani mi to dopišite ob prijavi.

BON21

Možno je delno plačilo s koriščenjem bona21.

Koriščenje Bona21 v vrednosti 100€ pri podjetju Asteya s.p. .

Razlika v ceni se doplača z plačilom prejetega računa, nakazilom na TRR.

Cena vključuje:

 • Prakso joge z Anjo
 • Zvočno meditacijo z Živo
 • Smernice iz jedra s Karimom
 • Energijsko transmisijo z Jašo
 • nočitev v nadstandardni sobi
 • samopostrežni zajtrk in večerjo prilagojeno veganom/vegetarijancem
 • 3 urni dnevni vstop dnevno v Spa center Bolfenk – Hišo dobrega počutja
 • neomejeno uporabo brezžičnega interneta in parkirno mesto
 • uporaba zunanjih rekreativnih površin in večnamenski prostor

Doplačila:

 • turistična in promocijska taksa 1,50 € / osebo / dan
 • prijavnina 1,00 € / osebo
 • hišni ljubljenček 10€ / dan
 • 3-urni velnes vstop 15€/osebo
 • masaže po izboru
 • prevoz do lokacije, dodatna hrana, pijača

Prijave sprejemam izključno​​ na info@asteya.si, za več informacij me lahko tudi pokličete na 040 586 072.

Se veselim srečanja in povezovanja.

Anja

€279

EVENT DETAILS

Date: 4 februarja, 2022 @ 2:00 pop - 6 februarja, 2022 @ 11:00 dop
Time: 2:00 pop - 11:00 dop
Venue: Pohorje Village Wellness & Spa Resort
Address: Hočko Pohorje 133
Organizer Name: Anja Kaloh
Phone: +386 40 586 072