Joga, ustvarjanje z glino, breathwork

Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Joga, ustvarjanje z glino, breathwork

35€

Pretočnost in kreativnost

Pridružite se nam na dogodku, ki bo v soboto, 20. aprila ob prihajajočem dnevu Zemlje. Namen dogodka je krepitev povezave z našim čudovitim planetom – prebuditev hvaležnosti za vse kar nam daje in hkrati opomnik za skrbno ravnanje z njim.

Prijazno vas vabimo na sinergijo gibanja, ustvarjanja in dihanja. Povezale smo se Sanja, Tamara in Anja. Pridružite se nam na poglobljeni izkušnji, kjer se prizemljitvena joga sreča z meditativnim ustvarjanjem iz gline in breathworkom. Ne glede na to, ali ste izkušeni v praksi joge ali prvič stopate na joga podlogo je ta dogodek primeren za vas. 

 

Datum: Sobota, 20. april 2024

Čas: 18.00 – 20.30

Lokacija: Asteya yoga studio

Cena: 35€

 

JOGA – Anja, Asteya yoga

Prizemljitveni joga flow

Začeli bomo z nežno prakso joge, osredotočeno na hvaležnost in povezavo z Zemljo. S premišljenim gibanjem in meditacijo bomo izrazili hvaležnost za naravni svet okoli nas in naravo v nas.

USTVARJANJE Z GLINO – Tamara, Lily Pottery Studio

Začuti zemljo, dotakni se gline 

Nadaljevali bomo z ročnim ustvarjanjem, kjer nas Tamara vabi, da spoznamo čudovit medij, ki nas bo prizemljil in sprostil. Tekom delavnice se bomo osredotočili na občutek gline med prsti, poslušali svoje dihanje ter se prepustili ustvarjanju. V čudovitem  ambientu bomo oblikovali majhne skledice za kadila ali druge majhne dragocenosti. Predlagamo udobna oblačila, ki jim ni mar za sledi gline. Čaka nas res edinstvena izkušnja.

 

BREATHWORK

Nazaj k dihu, nazaj k sebi – Sanja Premović

Zaključili bomo z dihom. Sanja nas vabi, da raziščemo moč svojega diha in se predamo potovanju v sebe ter se povežemo s svojim notranjim jazom. Na delavnici bomo telo aktivirali z vodenim zavednim povezanim dihom, upočasnili možgansko valovanje in dali prostor zastali energiji, da se sprosti iz telesa in transformira.

 

Prijave sprejemamo na info@asteya.si

Upam, da se vidimo in skupaj praznujemo Zemljo.

Veselimo se vas.

35€

EVENT DETAILS

Date: 20 aprila @ 6:00 pop - 8:30 pop
Time: 6:00 pop - 8:30 pop
Venue: asteya studio
Address: Miklavčeva ulica 7
Organizer Name: Anja Kaloh
Phone: +386 40 586 072