Jogijsko potovanje

Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Jogijsko potovanje

€40

JOGIJSKO POTOVANJE S SAMOM MIKLOM (dipl. fiziot.) IN EVO DEBEVEC?

Pozdravljeni, ?
ta klik Vas je pripeljal do postaje, na kateri lahko vstopite na ‘JOGIJSKO POTOVANJE’.

V neprecenljivem sodelovanju s Samom Miklom, zelo uspešnim mladim fizioterapevtom, in izjemno Evo Debevec, jogistko, učiteljico pranajame in mojstrico Reiki zdravljenja, vas vabimo, da se nam pridružite 24. februarja 2018 v Mariboru.

Potovanje bo imelo tri glavne postaje:

  • FLOWING HATHA JOGA – z Anjo (praktični del)
  • PREDAVANJE »Kaj o najpogostejših asanah meni fizioterapevt« – dipl. fiziot. Samo Mikl
  • JOGA NIDRA (jogijsko spanje) – daljša sistematična sprostitev z Evo Debevec

❔Kdo smo❔

EVA DEBEVEC

Eva je bila zaposlena v oglaševalski agenciji kot izvršna direktorica. Takratni poklic ji ni prinesel notranjega zadovoljstva, zato se je odločila za spremembo v življenju. Z jogo se je prvič srečala leta 2005 v Biharski šoli v Ljubljani pri Swami Vishwashakti Saraswati, od takrat je joga sestavni del njenega vsakdanjika. Dve leti je živela v Indiji, kjer je poglobila znanje o jogi. V ashramu, v Rishikeshu je vodila različne vadbe (joga, pranajamo in meditacijo) ter zdravila z Reiki energijo. Verjame, da so lastne izkušnje največja šola in da se učenje nikoli ne konča. Pot do spoznavanja sebe in posledično sveta je nadaljevala tudi skozi šamanizem, ki ji je prinesel največja spoznanja. Leta 2015 je v Ljubljani ustanovila šolo za učitelje joge z imenom EviSense & Yoga v sodelovanju z Nataraja studiem.
Trenutno se izobražuje pri znanem ameriškem jogijskem učitelju za anatomijo Leslieju Kaminoffu, ki izhaja iz linije Krishnamacharye.

Več o Evi in njenem delovanju:
www.evisenseyoga.com

SAMO MIKL

Ustanovitelj in idejni vodja SportPhysio, soustanovitelj Medical Flossing Slovenija, vodja fizioterapevtske dejavnosti na IŠM v Mariboru ter vodja zasebne fizioterapevtske ambulante SportPhysio v avstrijskem Bad Radkersburgu. V preteklosti udeleženec sredozemskih iger Mersin 2013 in evropskih iger Baku 2015 ter član medicinske ekipe OI 2016. Sodeluje z mnogimi vrhunskimi klubi in Olimpijskim komitejem Slovenije ter slovenskimi in tujimi reprezentancami. Veliko se ukvarja s poškodbami mehkih tkiv, svoja znanja pa je nabiral tudi v Avstriji in Nemčiji. Trenutno aktivno sodeluje s FISI Italija, SKI CROSS USA, avstrijsko žensko odbojkarsko reprezentanco ter nogometnim klubom FC Bad Radkersburg.
Samo bo prišel direktno iz Pjongčanga – zimskih Olimpijskih iger 2018. Podal nam bo fizioterapevtski pogled na najpogostejše jogijske asane (otrok, trikotnik, bojevnik, strešica – navzdol obrnjen pes, kobra …). Na koncu bomo nekaj minut namenili tudi času za vprašanja.

Več o Samu in njegovem delovanju:
www.sportphysio.si

ANJA KALOH

Ustanoviteljica Športnega društva Anaja, učiteljica joge (RJU 200), ki s svojim širokim poznavanjem fizičnega in duhovnega telesa subtilno in nežno uri svoje “joginije” na rednih tedenskih vadbah joge. Je vsestranska gibalka fizičnih in duhovnih mišic, ki se ne ustavi pred nobeno oviro, ampak jo nežno z občutenjem in dihom preseže. Tokrat bo udeležence vodila skozi najpogostejše asane Hatha joge. Vadba bo potekala kontrolirano in s poudarkom na zavedanju ter čutenju telesa. Anja je tudi univerzitetna diplomirana profesorica športne vzgoje, trener fitnesa 3. stopnje in učiteljica plavanja.

Več o Anji in njenem delovanju:
www.anaja.si

Informacije o dogodku:

〰️ KDAJ IN KJE
24. februar 2018
10h–14h
Črtomirova 11, Maribor

〰️ VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVE
anja.kaloh@gmail.com

〰️ CENA
▪️40 € (za prijave do 20. februarja; prijava je potrjena s plačilom*)
▪️45 € (za prijave po 20. februarju in na dan dogodka)
*plačilo je možno preko TRR ali z gotovino; po dogovoru je možno tudi plačilo v dveh delih

〰️KAJ POTREBUJEM

PODLAGO ZA JOGO, DEKO, FLAŠKO Z VODO, BELEŽKO (po želji)

Predvsem pa željo po čudovitem izkustvu in novem znanju.

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO❗️

Se vidimo. ?

Namaste??

€40

EVENT DETAILS

Date: 24 februarja, 2018 @ 10:00 dop - 2:00 pop
Time: 10:00 dop - 2:00 pop
Venue: Galerija plesa
Address: Miklavčeva 7
Organizer Name: Anja Kaloh
Phone: +386 40 586 072