ZIMA: ČAS ZA REGENERACIJO

ZIMA: ČAS ZA REGENERACIJO

Vabljeni na 3-urni dogodek v Asteya yoga studio.

Dogodek se bo odvil v ponedeljek, 26. decembra 2022 od 10.00 do 13.00 ure.

Povezali sva se Saška in Anja, ki vas prijazno vabiva na dogodek “Zima: Čas za regeneracijo”.

 

SAŠKA PREMOVIĆ – STUDIO 528

Na izkustvenem dogodku vam bom v uvodu približala znanje o elementih v Tradicionalni kitajski medicini ter o pomenu cikličnosti in ravnovesja v telesu. Podrobneje bom predstavila element Vode, ki vlada zimskemu času.

Ker je zima v naravi čas za počitek in regeneracijo, bo dogodek namenjen prav temu – globoki regeneraciji. Regeneracija je tesno povezana z nadledvičnimi žlezami, zato bomo spoznali načine, kako poskrbeti zanje. Poudarek bo na učinkoviti nežnosti in skrbi zase. To bomo dosegli z vodeno akupresuro, samomasažo in seveda z nežno jogo, ki jo bo vodila Anja.

V zaključnem delu se bomo dotaknili pomena spanja in v praksi začutili, kako umiritev možganskih valov vpliva na telesno in duševno počutje.

Moje ime je Saška.

Od nekdaj sem bila očarana nad tem, kako brezhibno ustvarjeno je človeško telo. Prav zato sem se odločila za študij medicine in po končanem študiju več kot štiri leta opravljala zdravniški poklic.

Čeprav zahodno medicino izjemno cenim, pa sem že zgodaj na svoji poti začela opažati tudi njene pomanjkljivosti. Želela sem se učiti še o drugih vidikih človekovega življenja, zdravja in dobrega počutja. Pritegnili so me tradicionalni načini zdravljenja in začela sem se učiti o tradicionalni kitajski medicini in ajurvedi. Študirala sem akupunkturo in ušesno akupunkturo z aurikularno medicino ter opravila izobraževanje za učiteljico joge.

Nedavno sem se preselila na Kanarske otoke, kjer uživam v moči oceana in se nenehno učim. Še vedno ljudem na daljavo pomagam pri najrazličnejših tegobah s področja zdravja in splošnega počutja.

Sem večno očarana nad naravo in nad našo povezanostjo z njo. Na dogodku želiva skupaj z Anjo ustvariti prostor, v katerem se bomo zavedli te povezanosti, jo začutili v svojih telesih in se naučili, kako jo obuditi, če jo v vsakdanjem toku življenja izgubimo.

Home – Studio528 (studio-528.com)

 

Cena za udeležbo na 3-urnem dogodku je 44€.

V ceno je vključen:

  • uvodni teoretični del z osnovami Tradicionalne kitajske medicine in nekaj več o elementu vode;
  • vodena akupresura,
  • vodena samomasaža,
  • vodena obnovitvena praksa joge.

Za več informacij in prijave pišite na info@asteya.si.

Prijave sprejemamo do 22. decembra oziroma do zapolnitve prostih mest.

Veseliva se nas.

Saška in Anja