VODA V TEBI: JOGA, MEDITACIJA IN PLES

VODA V TEBI: JOGA, MEDITACIJA IN PLES

VODA V TEBI: JOGA, MEDITACIJA IN PLES

Asteya yoga X Studio528

Srečanje žensk ob prazni luni.

Torek, 15. avgust 2023 od 18. do 21. ure

 

Vabljeni na 3-urni dogodek v Asteya yoga studio.

Povezali sva se Saška in Anja, ki vas prijazno vabiva na dogodek. 

Polovica izkupička bo namenjena organizacijam, ki so za pomoč ob naravnih katastrofah usposobljene.

 

YOGA FLOW – VODA (Anja)

Mirna in hkrati sočna, tekoča, fluidna praksa. Takšna kot je tudi voda. Poudarek prakse bo na iskanju prostora, mehkobe, spročenosti predvsem v predelu medenice. Ker smo zaradi veliko sedenja v tem predelu večinoma zakrčeni, lahko ta flow deluje hkrati kot izziv in olajšanje. 

 

ALKIMIJA LJUBEZNI SKOZI EKSTATIČNI PLES (Saška)

V življenju potrebujemo več spontanosti, igre in zabave. Če delamo na sebi, se pogosto trudimo iti globlje, razumeti, predelati, sprejeti. Skozi ples se bomo otresle vsega, kar smo v preteklih dneh, tednih in mesecih izbezale na površje. Pozabile bomo na razsvetljenje in na vse “višje” čakre. Pozornost bomo usmerili v sakralno čakro in v njej prebudile ekstatično energijo, ki jo bomo dvignile do srčne čakre. Alkimizirale bomo užitek v ljubezen. Naši mantri bosta: Zaslužim si užitek in Moje odprto srce privlači ljubezen.

 

ZDRAVILNA MEDITACIJA PETIH ELEMENTOV (Saška)

Pet elementov, ki sestavljajo naravo, energijsko sestavlja tudi naša telesa. Dotaknile se bomo vsakega elementa posebej in se povezale z njegovo energijo, na ta način pa tudi z energijami petih glavnih telesnih organov. Uporabile bomo svoje čute in se potrudile vizualizirati tisto, kar je čutnemu nedosegljivo. Z globoko zdravilno meditacijo bomo svoje organe očistile zastale energije in ustvarile pretočnost, ki je pogoj za zdravje.

 

SAŠKA O SEBI

Sem Saška, zdravnica, ki sem svoj dom našla v tradicionalni medicini in naravnih načinih zdravljenja. Zadnjih osem let svoje znanje zahodne medicine povezujem predvsem s tradicionalno kitajsko medicino in z ajurvedo. Verjamem, da so preprosti načini zdravljenja – z dotikom, gibanjem, s prehrano – po krivem izgubili veljavo, zato je moje poslanstvo, da jih obudim.

Več o Saški in njenem delu si lahko pogledate na www.studio-258.com

 

Cena za udeležbo na 3-urnem dogodku je 46€.

Za več informacij in prijave pišite na info@asteya.si.

Prijave sprejemamo do 13. avgusta oziroma do zapolnitve prostih mest.

 

Veseliva se nas.

Saška in Anja