ODMIK K SEBI 2020

ODMIK K SEBI 2020

Hej,

pridruži se nam na 3 – dnevnem odmiku k sebi.

Podari si nekaj dni samo zase, usmeri pozornost svoji duši, v svoje srce da se ponovno povežeš sam/a s seboj.

Prihod in začetek v petek popoldan, zaključek v nedeljo po zajtrku z jogo.

Po želji se v nedeljo odpravimo še na sprehod v objem pohorske narave.

Prijavite sprejemam izključno na info@asteya.si, za več informacij me lahko tudi pokličeš na 040 586 072.

 

KRATEK OPIS PROGRAMA

Petek:

 • Jin joga z Joga nidro
 • Večerja
 • Prosto po želji

Sobota:

 • Jutranji sprehod v gozdu (Shinrin yoku) in nežna joga pred zajtrkom
 • Zajtrk
 • Muladhara flow in povezovanje z elementom zemlje
 • Aktivnost po izbiri: Pohod do Ribniškega jezera/Črnega Vrha // Odbojka na mivki // počitek
 • Večerja
 • Nežna joga in Meditacija, pranajama

Nedelja

 • Jutranji sprehod v gozdu in nežna joga pred zajtrkom
 • Anahata flow in povezovanje z elementom zraka

 

Dopuščam manjše spremembe v programu. Program bom kot vedno prilagodila skupini, ki se bo ustvarila.

JOGA IN MEDITACIJA

Joga in meditacija bo pripravljena tako, da bo primerna za vse, tiste z več, manj pa tudi za tiste brez izkušenj s prakso joge in/ali meditacije. V petek bomo skupaj odprli vrata v naš vikend z Jin jogo v povezavi z Joga nidro. V soboto se bomo povezali z elementom zemlje in aktivirali prvo, korensko čakro. V nedeljo bomo odmik zaključili z odpiranjem srčne čakre. V kolikor bo vreme primerno bomo jogo izvedli zunaj, kjer bomo v objemu najbolj naravnih, pristnih, čistih energij in visokih vibracij.

NASTANITEV IN HRANA

V času odmika bomo bivali v čudovitih in izjemno udobnih Apartmajih Ribnica****.

V neposredni bližini je Restavracija Ribnica, kjer bo poskrbljeno za vegetarijanske in veganske obroke (zajtrk in večerjo).

V kolikor ima kdo kakšne druge, posebne zahteve (brez glutena, brez laktoze,…) mi naj to lepo prosim dopiše pri prijavi.

O MENI

Moja izjemna mami me je rodila leta 1988 v času vodnarja in mi dala ime Anja. Iz leta v leto ugotavljam, da sem predvsem »vsota« tega, kar sta mi predala starša. Z mano so se v resnici trudili tudi drugi, vendar pa je najmočnejše, najbolj zakoreninjeno, vcepljeno v mojo bit tisto, kar sta mi predala onadva – vede in nevede, hote in nehote. Seveda sem tudi skupek vseh izkušenj, ki so mi bile namenjene v vseh dosedanjih obdobjih življenja. Ena od dragocenih izkušenj je tudi ta, da sem mlajša sestrica.

Trenuten »rezultat« dosedanjega bivanja na Zemlji je takšen, da me je življenje oblikovalo v osebo, ki se vsakodnevno čudi naravi, obožuje gozd, ima posebno sočutje do živih bitij na štirih tačkah in se po svojih najboljših zmožnostih trudi ostajat srčna, zaupljiva in pogumna ob sicer vsakodnevnem zavedanju koliko stvari se dogaja tam, kamor naše oči nimajo vstopa.

Sem certificirana učiteljica Hatha joge (RJU 200), ki pa se je zelo kmalu zaljubila v Vinyasa jogo. Kljub temu, da sem učiteljica, bom vedno tudi učenka. Vsako leto se udeležujem različnih delavnic, dogodkov, joga retreatov itd. da širim svoje znanje in stopam bliže resnici. Name kot učiteljico joge je najbolj vplivala Gea Krajcar, udeležila pa sem se tudi jogijskih delavnic, ki so jih vodili Daphne Koken, Celest Pereira, Dylan Werner,… Najbolj globok vtis pa je pred kratkim name naredila Jaša Bombač, ustanoviteljica Kvantnega življenja.

Flowing Vinyasa Yoga je dinamična praksa joge in je skupek znanja in izkušenj, ki sem jih osvojila v času študija na Fakulteti za šport, v času pridobivanja naziva učiteljica joge in se dopolnjuje z vsakim izobraževanjem, ki se ga udeležim.

Je praksa joge s poudarkom na zavedanju in čutenju fizičnega telesa. Šele ko ozavestimo občutke in se zavemo prisotnosti fizičnih napetosti, jih lahko sprostimo. Enako velja za mentalne in čustvene napetosti. Z vadbami joge, ki jih ustvarjam želim dvigniti svoje zavedanje in zavedanje vadečih. Želja je, da prakso, ki jo vadimo na podlagah za jogo prenašamo tudi v vsakodnevne situacije.

CENA IN PRIJAVE

TERMIN 31.julij – 2. avgust 2020

Prijave do 10. julija 2020:

155€/osebo za nastanitev v velikem apartmaju za 4 osebe (dve ločeni spalnici, dve kopalnici, dnevna soba, kuhinja, balkon)

185€/osebo za nastanitev v malem apartmaju za 2 osebi (spalnica z zakonsko posteljo, kopalnica, dnevna soba, kuhinja, balkon)

Prijave po 10. juliju 2020:

170€/osebo za nastanitev v velikem apartmaju za 4 osebe (dve ločeni spalnici, dve kopalnici, dnevna soba, kuhinja, balkon)

200€/osebo za nastanitev v malem apartmaju za 2 osebi (spalnica z zakonsko posteljo, kopalnica, dnevna soba, kuhinja, balkon)

 

*Ko se zbere zadostno število prijav, potrdim prijavo.

**Za vse, ki se želijo pridružiti odmiku, ne pa tudi programu omogočam popust v vrednosti 30€ na ceno paketa.

V ceno je zajeto bivanje (3 dni, 2 noči), 2x polpenzion (2x zajtrk, 2x večerja), praksa joge in meditacije po programu.

V ceno NI zajet prevoz do lokacije, dodatna hrana, pijača.

Se vidimo.

Anja