Kakav obred z jogo in zvočno meditacijo – LJ

Kakav obred z jogo in zvočno meditacijo – LJ

Srčno vabljeni na dogodek, kjer svoje darove in znanje povezujeva Vivine Živa in Anja (Asteya yoga). ❤
📍 KJE: Siente dance studio (Celovška cesta 173, Ljubljana)
📅 KDAJ: 17. 9. 2022, od 10:00-13:00
🙌 PRIJAVA:
– info@vivine.si
✨ 1. del KAKAV CEREMONIJA (Živa)
Obred s kakavom je skupinsko ali individualno druženje posvečeno pitju ceremonialnega kakava in poglobitvi vase.
Skupaj bomo v pogosto kaotičnem in stresnem življenju ustvarili prostor za kratek izklop zunanjega sveta in popoln prostor za potovanje vase. Kakav je zdravilna sveta rastlina, ki v nas aktivira srčno čakro in prebudi tisto, kar v danem trenutku potrebujemo.
Ima večjo koncentracijo spojin, ki obnavljajo zdravje in spreminjajo zavest, kot so teobromin, serotonin, proantocianin, anandamin, metilksantini, triptofan, feniletilamin in mnoge druge, ki ob zaužitju v telesu povzročijo posebno močan občutek segrevanja srca, kar nam pomaga pri povezovanju s seboj in s svojo skupino.
Pomaga nam tudi odpraviti čustvene blokade, ki nam ne služijo več, najti odpuščanje v sebi in drugih ter nam pokaže pot naprej, če smo obtičali ali se bojimo narediti potrebne spremembe v življenju, da bi lahko nadaljevali.
Tako bomo skupaj z obrednim načinom pitja kakava, šli na skupno potovanje, se skozi meditacijo globoko sprostili in se povezali s seboj. S hvaležnostjo bomo še dodatno zvišali lastno vibracijo, s pisanjem spustili čustva, ki smo jih pripravljeni spustiti.
✨ 2. del ODPIRANJE SRČNEGA PROSTORA – YOGA FLOW (Anja)
Po pitju obrednega kakava se bomo predali nežnemu gibanju. Vodila nas bom skozi nežno prakso joge pri kateri bo poudarek na odpiranju srca, srčne (anahata) čakre. Beseda Anahata izhaja iz sanskrta in bi jo lahko prevedli kot »nepoškodovano, nepremagano, neudarjeno«, torej nekaj kar je čisto in popolno. Element srčne čakre je zrak, barva pa zelena.
Srčna čakra se subtilno nahaja v sredini prsnega koša in je nekakšen most med fizičnim in duhovnim. Srčna čakra v ravnovesju prejema in daje (ljubezen) z enako lahkoto.
Vodena praksa bo trajala približno 45 minut. Srečali se bomo z asanami, ki ustvarjajo prostor v predelu prsnega koša.
Energijsko se bomo podprli tudi z izbrano mudro.
✨ 3. del ZVOČNA MEDITACIJA (Živa)
Vaša naloga bo ležati v udobnem položaju z zaprtimi očmi, med tem, ko boste poslušali instrumente, kot so kristalne, tibetanske posode in druge instrumente, ki vas bodo popeljali do globoke sprostitve. Ti instrumenti proizvajajo vibracije, ki celico spodbudijo, da ujame svoj ritem. Vsak organ ima svojo frekvenco, vsaka celica vibrira drugače, v svojem ritmu in če je izven ritma, je celica poškodovana. S pomočjo vibracij holističnih instrumentov pa se celica sinhronizira z vibracijami instrumentov in preide nazaj v svoj ritem oziroma frekvenco.
V vašem telesu pa se bo poleg zgoraj navedenega začel odvijati tudi proces razstrupljanja, ustvarila se bo boljša povezava z vašim resničnim jazom, zvišala se vam bo osebna vibracija, sprostitev čustev in olajšanje le teh, boljša koncentracija, senzitivnost in uporaba intuicije.
✨ Na dogodku bo možnost tudi izbirati orakelj karte, ki pokažejo točno tisto sporočilo ali vodilo, ki ga v danem trenutku potrebujemo. To sporočilo je lahko tudi namera, v katero usmerjamo energijo za manifestacijo tekom dogodka. Morda je potrdilo, da smo na pravi poti ali vodič, inspiracija kaj v življenju je dobro, da spremenimo.
………………………………………………
💸 CENA: 55€
📍 KJE: Siente dance studio (Celovška cesta 173, Ljubljana)
📅 KDAJ: 17. 9. 2022, od 10:00-13:00
🙌 PRIJAVA:
– info@vivine.si
– ali tukaj
Prijave sprejemava do 11. septembra 2023 oziroma do zapolnitve prostih mest.
Se vidimo! ❤
Živa in Anja

Prikaži manj