Joga v družbi osličkov

Joga v družbi osličkov

Joga v družbi prijaznih osličkov | Posestvo Valdek, Jarenina
Vabljeni na edinstveno JOGO V DRUŽBI OSLIČKOV na Posestvu Valdek.
Zaradi uspešnega sodelovanja in prvega skupnega dogodka objavljamo še dva termina.
Petek, 19. avgust in petek, 2. september 2022 ob 18.30 uri.
Prosim, da se na dogodek prijavite na info@asteya.si.
Prijave so zaradi omejenega števila mest obvezne.
Zraven prinesete svojo podlogo za prakso.
Cena je 15€ na osebo in vključuje:
– 60 minut trajajočo prakso joge v družbi osličkov,
– 30 minutni voden ogled Posestva Valdek, predstavitev Valdekove bande,
– božanje, cartanje živali in
– limonado
Posestvo Valdek
Valdek je ljubiteljska družinska kmetija. Naše živali so namreč naši družinski člani, vse z imeni, in so tu zato, ker jih imamo radi, ne pa zato, da bi jih jedli (razen občasno jajc, kadar jih kokošim ne uspe vseh skriti). Vsak dan nas razveseljujejo s svojo nežnostjo, naklonjenostjo, potrpežljivostjo, pogosto pa nas tudi zelo zabavajo s svojimi vragolijami. Živalskih dogodivščin pri nas res ne zmanjka!
Ko s(m)o bili otroci še majhni, smo imeli več kot desetletje kot hišnega ljubljenčka v naši dnevni sobi kunca, enega za drugim. Sčasoma pa smo se naučili, da so živali brez družbe vrstnikov zelo nesrečne, zato smo »čredo« razširili na dva. Več ko smo se naučili o živalih, raje smo jih imeli, in tako je v zadnjih dveh desetletjih iz kunčje družbe na kavču zraslo pravo posestvo, v naši dnevni sobi pa zadnja leta namesto kuncev kraljujejo psa Winnie in Zatar ter maček Luka.
Naša razširjena družina šteje skoraj 50 članov, ki si po velikosti sledijo nekako tako: islandski konji, lame, osli, alpake, ovce, pujsa, koze, psa, race, kokoši in mačke.
O Anji
Sem Anja, diplomirana profesorica športne vzgoje in učiteljica joge, ki sem svoje poslanstvo našla v vodenju joge s poudarkom na zavedanju in čutenju. Iz ljubezni do joge sem ustanovila Asteya yoga studio v Mariboru in razvila lasten koncept joga oddiha. Poučujem flow prakso joge, s katero pomagam prebuditi čutenje na različnih ravneh, prisotnost v trenutku in ozavestiti naravno stanje. Znanje joge sem nadgradila s certifikatom joge za nosečnice, saj je joga čudovita podpora v obdobju pričakovanja novega življenja.

Svoj mir najdem v naravi, iz katere črpam pomembna načela sočutnosti, pristnosti, skrbnosti in odgovornosti. Tako kot narava spreminja svoje barve in pluje skozi različne razmere, poskušam tudi sama z jogo ujeti večni ritem prerojevanja, spreminjanja in sprejemanja.

 

Upam, da se vidimo.