JIN JOGA Z MAJO

JIN JOGA Z MAJO

JIN JOGA Z MAJO
 
Jin joga je mirnejši, meditativni stil joge, kjer v položajih oz. asanah ostanemo dlje časa – od dveh do pet minut, lahko tudi več.
Jin joga nam daje čas in prostor, da resnično zaznamo in občutimo svoje telo. Ker v položajih sproščamo mišice, zmerno obremenimo vezivna tkiva – kite, fascijo, vezi – in na ta način povečujemo cirkulacijo in nastajanje hialuronske kisline, ki lubricira naše sklepe in povečuje elastičnost vezivnih tkiv, s čimer izboljšamo telesno gibljivost.
Na energetskem nivoju v položajih spodbujamo pretok življenjske energije (či/prana) po energijskih kanalih (meridijanih). Ker je praksa nežna in umirjena, imamo priložnost, da se usmerimo vase in pridemo v stik s sabo – z vsem, kar smo.
Jin joga odlično dopolnjuje bolj dinamične (jang) oblike joge (kot npr. Vinyasa yoga, Flow yoga) in druge aktivne vadbe.
 
O MAJI
Maja se je začela ukvarjati z jin jogo, ko je “po naključju” ugotovila, da nežno vsakodnevno raztezanje blagodejno vpliva na njeno telo in razpoloženje. Nekaj časa je sama raziskovala položaje in prebirala literaturo, nato pa je naredila tečaj za učiteljico jin joge v Indiji in za tem še na Tajskem. Njeno življenjsko vodilo je ljubezen in sočutje – do sebe, do drugih in do sveta.
Zraven joge se Maja že več kot 10 let ukvarja z orientalskim plesom, ki jo izpopolnjuje in ji daje neskončno možnosti za samoraziskovanje in izražanje same sebe.
 
▫️Za udeležbo na delavnici predznanje ni potrebno. Delavnic bo izvedena na Studencih, v prostorih Galerije plesa.
▫️Cena delavnice: 25€ na osebo.
▫️Prostih 8 mest.
▫️Prijave: info@asteya.si
 
Komaj čakam, da nas Maja s svojo nežnostjo popelje v izkušnjo jin joge. ✨
 
Anja