Asteya yoga na zelenici HKoncepta (jul & avg)

Asteya yoga na zelenici HKoncepta (jul & avg)

V juliju in avgustu 2022 vas vsak torek vabim na nežno open air flowing vinyasa jogo na zelenico HKoncepta.
 • Dobimo se na lokaciji Tomšičeva ulica 13.
 • Praksa bo izpeljana v primeru suhega vremena:
  • v juliju ob 19.00 uri in
  • v avgustu ob 18.00 uri

Povezava do dogodka na FB je tukaj.

V kolikor bo praksa odpovedana obstaja možnost, da se prestavi na sredo. O tem vas bom sproti obveščala preko maila. Prav tako bom ob vprašljivem vremenu najkasneje eno uro prej na mail sporočila, če prakso odpovedujem.
 • Potrebujete:
  primerna oblačila v katerih se lahko sproščeno gibate
 • joga podlogo ali kakšno drugo blazino za vadbo
 • vodo
HKoncept vsem udeležencem prakse, na dan prakse brezplačno ponuja tudi njihov domač ledeni čaj. Če si ga boste privoščili ob naročilu prosim povejte, da ste od Asteya yoge + ime in priimek. Oni imajo poimenski seznam udeležencev.
Ker poletni delovni čas kavarnice in konceptne trgovine od 16-20 ste v juliju na ledeni čaj in sprehod po trgovini vabljeni pred prakso, v avgustu pa je osvežitev možna tudi po praksi.
Upam, da se vidimo.
Prijave so obvezne in jih sprejemam na info@asteya.si
Cena za enkraten obisk je 12€ na osebo.
Vodim Anja.
Sem profesorica športne vzgoje, ki se je bolj začutila v vodenju joge kot poučevanju v šolski telovadnici. Sem tudi ustanoviteljica Asteya yoga studia v Mariboru, kjer ponujam skupinske prakse joge, organiziram vikend delavnice z različnimi gosti, do danes pa sem uspešno izpeljala tudi že šest 3-dnevnih oddihov. Moje najbolj izražene osebnostne moči so (so)čutnost, pristnost, praktičnost, odgovornost, hvaležnost, skrbnost in odpuščanje.
Praksa, ki jo izvajam, je »flow« praksa joge s poudarkom na zavedanju in čutenju. Šele ko ozavestimo občutke in se zavemo prisotnosti morebitnih fizičnih, čustvenih in duševnih napetosti, jih lahko sprostimo. S praksami, ki jih ustvarjam, želim dvigniti svoje zavedanje, prebuditi čutenje sebe na vseh ravneh, se spomniti na prisotnost v trenutku in občutiti svoje naravno stanje. Vse to želim skozi prakso prenašati tudi na udeležence, ob tem pa jih vzpodbujam, da to prenesejo v svoj vsakdan, vsakodnevne izkušnje in odnose. Način in vsebina vodenja praks združuje moje do danes pridobljeno znanje in izkušnje. Praksa je primerna za začetnike in tudi tiste, ki ste se z vadbo joge že srečali.
Hkoncept
Koncept razstavno prodajnega salona HKoncept je navdihnjen z Nizozemskim stilom opremljanja prostorov.
Razstavljeno pohištvo – robustne mize iz masivnega lesa, stoli za različne namene, elegantne lesene kredence, TV omarice, raznovrstne police s pristnim, naravnim videzom; vse to je smiselno umeščeno v različnih vzorčnih prostorih, namenjenih za bivanje ali poslovanje.
Poleg pohištva, so v salonu razstavljeni tudi dodatki za dom ali pisarno, ki vso notranjo opremo dopolnjujejo z živahnimi barvami, nežnimi oblikami in minimalističnim videzom. Kolekcije zajemajo različne vrste keramike, kot so skodelice za kavo in čaj, šalčke za zajtrk ali solato, krožniki, vrči, posode za shranjevanje; tekstil – raznobarvne kombinacije blazin in preprog, katere instantno poživijo prostor; razsvetljava – tople luči, ki v prostoru zasijejo z domačnostjo; raznovrstne dišeče paličice in sveče, kozarci in vaze.
Razstavno prodajni salon HKoncept se nahaja v prenovljeni nekdanji Ipavčevi vili na Tomšičevi ulici 13, ki je od nekdaj predstavljala svetlo točko Maribora – Ginekološki in porodničarski Sanatorij, Center za usposabljanje slušno in govorno motenih, Vzgojna posvetovalnica.
Pozitivno tradicijo želimo nadaljevati, zato vas vljudno vabimo v naše prostore, kjer vam bomo ob sprehodu med našimi izdelki z veseljem postregli tudi s sezonskim osvežilnim ali toplim napitkom.
Anja