PONUDBA

Asteya flow joga, Joga za nosečnice in Razvijanje splošne moči

JOGA V SKUPINI – REDNI TERMINI NA URNIKU

4-kratni obisk = 46€
(velja za koriščenje v obdobju od npr. 15. 9.- 15.10.)
8-kratni obisk = 84€
(velja za koriščenje v obdobju od npr. 15. 9.- 15.11.)
*1-kratni obisk = 15 €

PRIVAT JOGA – PO PREDHODNEM DOGOVORU

1-kratni termin (60 min), 1 oseba = 45 €
1-kratni termin (60 min), 2 osebi = 55 €
*Ugodnejša cena ob zakupu več terminov skupaj.

RAZVIJANJE SPLOŠNE MOČI IN JOGA ZA NOSEČNICE (MALA SKUPINA)

4-kratni obisk = 60 €
(velja za koriščenje v obdobju od npr. 23. 1.- 23.2.)
8-kratni obisk = 108 €
(velja za koriščenje v obdobju od npr. 23. 1.- 23.3.)
*1-kratni obisk = 18 €
Testimonials

"Na začetku sem ti že povedala, da grem domov 10 cm večja in 10 kg lažja. Prvič sem bila v šoku, ker nisem pričakovala takega odziva misli in telesa. Tvoj način vodenja, govora, pristopa je točno to, kar rabim. Mirno, suvereno. Podkrepljeno z znanjem. Vendar mi je všeč tvoja čista energija, ki jo močno oddajaš."

Dora

"Nekaj najlepšega mi je, da ko odhajam od joge sem sproščena, umirjena, pozabim na vse "probleme" in komaj čakam naslednjo vadbo. Itaq vedno prehitro mine! Kot si napisala, da širiš pozitivno energijo, pomirjenost s samim seboj, ljubezen do sebe in drugih ipd. Občutim! In mislim, da nisem edina! Tako da kar tako naprej!"

Urška

"Vesela sem, da sem začela obiskovati tvoj tečaj joge. Zaradi joge so postali večeri zanimivi, razgibani, pomirjajoči in polni dobrih vibracij. Z vadbami in pozitivno energijo daš vsakemu posamezniku v pravi meri tisto, kar rabi. Po vsakem obisku se počutim prerojena."

Mateja

Čudovita energija Asteya studia

Asteya studio na obrobju Maribora lahko najamete za svoje aktivnosti. Prenovljen prostor z veliko naravne svetlobe in s pozitivno energijo.

Studio je primeren za različne vadbe, plesne treninge, predavanja in predstavitve. Prostor v velikosti 90 m2 je klimatiziran, zato je uporaba prijetna v vseh letnih časih. Neposredno pred vstopom je tudi skupinska garderoba.

Studio se nahaja v Plesno-rekreacijskem centru JAM, Miklavčeva ulica 7, Studenci, Maribor. Pred centrom je na voljo veliko, urejeno, brezplačno parkirišče.

Studio je mogoče najeti za najmanj dve uri. Cena za uro najema je 20 EUR (z DDV). Termin najema po dogovoru.

Joga za timsko dinamiko

Vadba joge pozitivno vpliva na telo, izboljšuje koncentracijo in spomin, v delovno okolje pa prinaša tudi sproščenost in harmoničnost.

Omogoča, da se tim poveže izven delovnih obveznosti in pridobljeno mirnost prenese v reševanje skupnih izzivov. Joga je odlična izbira za redno skrb za zdravje zaposlenih in izvrstna spremljevalka ob večjih spremembah v podjetju.

V pogovoru s podjetjem določimo cilje joge za zaposlene in urnik vadbe. V jutranjem času lahko pripravimo poživitveno vadbo, ki bo zaposlenim dala zagon, popoldne pa um in telo umirimo s sprostitveno prakso.

Jogo lahko izvajamo na sedežu podjetja ali v Asteya joga studiu v Mariboru. Glede na povpraševanje lahko pripravimo povsem prilagojeni eno- oziroma dvodnevni joga umik ali »team building« delavnice, ki jih izvedemo z zunanjimi partnerji.